Aputoiminimellä laskuttaminen

Jos yritykselläsi on useampi rinnakkaistoiminimi tai aputoiminimi, saatat haluta laskuttaa asiakkaitasi niin, että laskulla näkyy aputoiminimen logo ja yhteystiedot. Haluat kuitenkin tehdä laskut kaikille aputoiminimille samasta ohjelmasta.

Aputoiminimellä laskutus on helppoa Laskuhari-ohjelmalla. Voit luoda ohjelmaan uusia aputoiminimiä kohdasta Työkalut > Asetukset. Sieltä löydät yrityksen tietojen yläpuolelta linkin Aputoiminimet.... Voit lisätä sitä kautta aputoiminimiä, joilla voi olla eri yhteystiedot ja logo.

Kun olet lisännyt aputoiminimen, se näkyy laskulomakkeella pudotusvalikossa. Voit valita jokaiselle laskulle haluamasi aputoiminimen, jolloin kyseisen laskun logo ja yhteystiedot muuttuvat aputoiminimen tiedoiksi. Klikkaa Uusi-painiketta tai avaa uusi lasku, jotta pudotusvalikko tulee näkyviin ja siihen päivittyy viimeksi lisätty aputoiminimi.

Aputoiminimiä ei erotella toistaiseksi mitenkään raporteissa.

Jos haluat aputoiminimet-toiminnon käyttöösi, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Kirjaudu sisään © Copyright Datahari Solutions 2015-2024 | Asiakaspalvelu: info@laskuhari.fi / 040 661 8466 (ark. klo 7-12)

Hintoihin lisätään arvonlisävero 24%

Rekisteriseloste | Tietosuojakäytäntö | Käyttöehdot | Ilmainen laskutusohjelma | 2014/55/EU

Onko sinulla kysyttävää?